ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  

                                            
 
Πάμε για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου ήδη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ...
 
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ   1
Ηταν καλύτερη η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα (1-1)
 
ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ   Γκολ-Γκολ
Περίεργο το πρώτο ματς με τους Ιταλούς να χάνουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά έγινε η έκπληξη στο 0-0 και σήμερα Αίμα και Αμμος στη Κοπενχάγη. Αυτή τη φορά περιμένω γκολ. Θα ήθελα το 2 πάνω από 2 απόδοση για να το διαλέξω.
 
ΚΑΡΑΜΠΑΚ - ΣΕΡΙΦ   1
Αν και έχασε 1-0 στο πρώτο ματς, μπορεί να κερδίσει σήμερα.
 
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΜΑΛΜΕ   Γκολ-Γκολ
Αναμένονται γκολ μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Και Οβερ 2.5
 
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΓΚΕΝΚ   Γκολ-Γκολ
Και εδώ περιμένω γκολ οπότε και Οβερ 2.5
 
ΜΟΛΝΤΕ - ΖΕΝΙΤ   Οβερ 2.5
Η λογική δείχνει εδώ γκολ και ίσως 2
 
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   Γκολ-Γκολ
Αναμένεται σφαγή, ελπίζω όχι από τον διαιτητή. Και οι 2 ομάδες έχουν τρωτά σημεία. Πάντως πιστεύω στην εμπειρία του Ολυμπιακού για πρόκριση.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ LIVE BET ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΤΟ ΦΟΥ-ΜΠΟΥ. 
            
 
 
 
 
 
 
                     
 
 
 
 
 
 
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕΙ
ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
 
ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114    Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο

Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Τηλεσυμβουλευτικής 1114 λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και έχει στόχο την παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για τα ζητήματα που δημιουργεί η προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο στους ίδιους τους παίκτες, τα μέλη της οικογένειάς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα.

 
 
 
 
 
 
 
 

Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας WWW.BETMENU.NET (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις των συνεργατών του που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας. Επίσης το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους και ότι ενδέχεται στη χώρα διαμονής τους το στοίχημα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα να αντιτίθεται στην ισχύουσα νομοθεσία και να επισύρει ποινές για όσους την παραβιάζουν ή να απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.