ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  

                                            
100% επιτυχία στη βασική πρόταση της Παρασκευής.
 
 
Για σήμερα Κυριακή 11/3
 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ   1 και Ο 2.5   (1.57) - ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΛΕΙΨΙΑ   1Χ   (1.65) - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ   Ο 2.5   (1.57) - ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   1 και Ο 1.5   (1.47) - ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙ Α
ΚΡΟΤΟΝΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ   Χ2   (1.47) - ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙ Α
 
ΑΠΟΔΟΣΗ 5άδας στο 8.80
 
Για μεγαλύτερες αποδόσεις στη βασική παραπάνω πρόταση, διαλέξτε τον 1 της ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ η οποία και δυναμική έχει και φόρμα ενώ η ΛΕΙΨΙΑ θα δώσει σημαντικό αγώνα ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ. Το ίδιο ισχύει και για το σκέτο 2 της ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ που είναι ανώτερη της αντιπάλου της και η νίκη της πληρώνει καλά. Με αυτές τις αλλαγές η παραπάνω 5άδα βγάζει απόδοση στο 30
        
 
               
 
ΜΠΟΜΠΑ
 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ   2 και Ο 2.5   (6.50) - ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ
 
 
 
 
           
 
 
 
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕΙ
ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ
 
ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114    Γραμμή βοήθειας για τον τζόγο

Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και Τηλεσυμβουλευτικής 1114 λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ και έχει στόχο την παροχή ενημέρωσης και βοήθειας για τα ζητήματα που δημιουργεί η προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο στους ίδιους τους παίκτες, τα μέλη της οικογένειάς τους και τα φιλικά τους πρόσωπα.

 
 
 
 
 
 
 
 

Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ως ιστοσελίδα σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία αλλά και κάθε άλλο περιεχόμενο της σελίδας WWW.BETMENU.NET (όπως ενδεικτικά ειδήσεις, αποδόσεις αγώνων κλπ) καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει ευθύνη ούτε αποζημιώνει για τυχόν λάθη ή παραλείψεις των συνεργατών του που είναι πιθανόν να παρουσιαστούν είτε από ανθρώπινη αμέλεια είτε από αδυναμία ενημέρωσης της σελίδας για λόγους ανωτέρας βίας. Επίσης το WWW.BETMENU.NET δεν φέρει και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τυχόν οικονομική ζημία των επισκεπτών της ιστοσελίδας, λόγω συμμετοχής τους σε στοίχημα ή άλλα τυχερά παιχνίδια. Επίσης οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόφαση τους για πιθανή συμμετοχή σε αυτά βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους και ότι ενδέχεται στη χώρα διαμονής τους το στοίχημα σε αθλητικά ή άλλα γεγονότα να αντιτίθεται στην ισχύουσα νομοθεσία και να επισύρει ποινές για όσους την παραβιάζουν ή να απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.